Over ons

Kyarasearch is een bedrijf die de klanten doorschakelt naar bedrijven in de ICT. Dit kan verschillende doeleinden hebben, zo kan een klant een service of dienst bij dit bedrijf kopen maar ook een samenwerking of partnership aangaan met dit bedrijf. Wij doen dit voor onze klanten omdat zij vaak problemen hebben met het vinden van een bedrijf in deze branche. Wij zijn hiermee begonnen omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen een goede partner moet kunnen vinden in de branche. Wij zijn begonnen op 04-05-2019 onder leiding van Marloes, Marloes heeft ervoor gekozen om het bedrijf op een regionaal niveau te werk te laten gaan. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Nootdorp met een klein team van 10 man.

Werkwijze

Kyarasearch werk als een schakelbedrijf. Dat betekent dat wij u kunnen doorverbinden met allerlei bedrijven in de ICT branche. Deze bedrijven kunnen erg verschillend zijn zo kunnen we bedrijven vinden voor uw social media maar ook voor uw SEO (zoekmachine optimalisatie) zo zijn er eindelozen mogelijkheden voor u. Wij doen dit op verzoek van de klant. De klant heeft altijd de keuze of wij ook gelijk het bedrijf voor u benaderen of dat u dat zelf wilt doen. 

 

Wij staan voor een soepele samenwerking, zo zullen wij u altijd op de hoogte houden van de meest recente ontwikkelingen. Ook vinden wij het fijn als er afspraken gemaakt worden over bijvoorbeeld prijs en deadlines, zo willen we zoveel mogelijk verwarring voorkomen. Wij nodigen u dan ook graag uit om een keer langs te komen bij ons.

Menu